Nedostatek zpětné vazby často trápí zaměstnance i management

17. 07. 2018

perfeed_screenshot

Funguje-li ve společnosti spontánní zpětná vazba navíc ještě podpořená efektivně využívanou „třistašedesátkou” může vše vypadat více než pohodově. Většinou tomu tak bohužel nebývá.

Zaměstnanci cítí nedostatek zpětné vazby, manažerům chybějí kvalitní informace pro hodnocení podřízených, HR postrádá zpětnou vazbu na dopady rozvojových aktivit a situací, kdy je zpětné vazby nedostatek, bychom mohli jmenovat ještě pěknou řádku.

Také proto jsme na základě podnětů od našich klientů vyvinuli Perfeed, online nástroj pro okamžitou zpětnou vazbu, která se neztratí a nezapadne.

Perfeed – zpětná vazba jednoduše, tady a teď

Perfeed – je moderní online nástroj pro poskytování okamžité zpětné vazby, která je sledovatelná v čase. S pomocí Perfeedu si vyžádáte nebo poskytnete zpětnou vazbu doslova během okamžiku, kdykoli a kdekoli, stačí mít přístup na Internet. Výstupy pak můžete jednoduše procházet, sledovat a vyhodnocovat.

„Proč máme používat Perfeed, když už děláme roční hodnocení?” „Nedávno jsme začali využívat 360° zpětnou vazbu, nestačí to?” „A navíc, my si přece zpětnou vazbu spontánně říkáme.” 

Výstupy z Perfeedu

Co Vám přinese Perfeed?

V čem tkví jeho kouzlo? Proč je jedinečný, co přinese Vaší společnosti a co Vašim zaměstnancům?

Podívejte se na 7 důvodů, proč je Perfeed užitečným nástrojem pro zpětnou vazbu v každé společnosti a proč je také ideálním doplňkem klasicky využívaných metod.

1. Perfeed Vám pomůže s přípravou na roční či čtvrtletní hodnocení. Získáte jasná a konkrétní data, příklady, pohled dalších lidí, a to napříč celým hodnoceným obdobím.

2. Je to ideální nástroj pro využití v maticové struktuře. Všude tam, kde lidé pracují na různých projektech Vám Perfeed může zajistit jasnou zpětnou vazbu ihned po jejich ukončení.

3. V porovnání s 360° zpětnou vazbou je Perfeed dostupný průběžně v čase. 360° zpětná vazba je komplexnější, detailnější, ale díky tomu také samozřejmě časově náročnější. V ideálním případě tak při využití obou nástrojů může být komplexní „třistašedesátka” vhodně doplněna okamžitou a průběžnou zpětnou vazbou získanou díky Perfeedu.

4. Perfeed pomůže překonat překážky v poptávání a poskytování zpětné vazby. Vaši zaměstnanci snáze odbourají nesmělost či neobratnost, ke které může dojít v přímé osobní interakci, často také vlivem nedostatku času či příležitostí.

5. Zpětná vazba vyžádaná nebo poskytnutá prostřednictvím Perfeedu se neztratí a nezapadne. Můžete se k ní vrátit, můžete ji sledovat v čase nebo porovnávat pohledy různých lidí či skupin.

6. Perfeed lze snadno napojit na kompetenční modely či firemní hodnoty.

7. Perfeed je jednoduchý a přehledný nástroj, který sleduje nejmodernější online trendy. Je využitelný odkudkoli a kdykoli, stačí připojení na Internet. S Perfeedem zpětnou vazbu poskytnete nebo si ji vyžádáte doslova během okamžiku.  

Zajímají Vás další situace, kdy pro Vás může být Perfeed skvělým pomocníkem? Podívejte se na náš web případně nás kontaktujte na info@tcconline.cz. Rádi Vám Perfeed osobně představíme.

Napište nám a získejte testovací verzi na 30 dní zdarma. Dopřejte svým zaměstnancům komfort okamžité zpětné vazby, která se neztratí a nezapadne.

 

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Marta Fabiánová pro Profi HR: Jak nás (ne)motivují leadeři

11. 04. 2024

V dubnovém Profi HR vyšel článek Marty Fabiánové, výkonné ředitelky TCC online o leaderech a motivaci. Článek nyní...

Přes 10 tisíc diváků filmového festivalu Jeden svět hlasovalo s pomocí našeho nástroje pro okamžitou zpětnou vazbu

10. 04. 2024

Také v letošním roce jsme s pomocí Perfeedu podpořili divácké hlasování na filmovém festivalu Jeden svět. Diváci...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.