Přes 10 tisíc diváků filmového festivalu Jeden svět hlasovalo s pomocí našeho nástroje pro okamžitou zpětnou vazbu

10. 04. 2024

Také v letošním roce jsme s pomocí Perfeedu podpořili divácké hlasování na filmovém festivalu Jeden svět. Diváci mohli hlasovat o filmech a debatách v pražských kinech od 20. do 28. března 2024. Jako tradičně bylo možné využít tablety u dobrovolníků při výstupech z kin, případně QR kódy umístěné na plátnech v sálech a také na plakátech v kinech. Potěšilo nás, že návštěvníci stále častěji volí právě formu hlasování prostřednictvím QR kódu skrze vlastní mobilní telefony.

Diváckou cenu získal dokument Moje nová tvář režisérky Jarmily Štukové. Hlavní hrdinka se v něm zotavuje po kyselinovém útoku bývalého partnera, učí se žít se ztrátou zraku a hledá novou cestu životem. 

Ze 141 debat zvítězila debata k filmu Proti větru, která proběhla v prostorách Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a diskutovali v ní Irena Hůlová z Amnesty International a advokát Daniel Bartoň. Moderovala Anna Kotvalová.

Okamžitá zpětná vazba s pomocí online nástroje Perfeed na filmovém festivalu Jeden svět

Letošní 26. ročník festivalu byl plný novinek a rekordů. Na festivalu bylo promítnuto 96 celovečerních filmů, 10 projektů ve virtuální realitě i krátké filmy pro děti. Letos poprvé byl festival rozšířen také o hrané filmy s lidskoprávní tematikou. V Praze festival do kin přilákal přes 35 tisíc diváků. Ve vybraných městech pak festival pokračuje až do 21. dubna 2024.

Více informací o festivalu Jeden svět a vítězné filmy ve všech kategoriích naleznete na webu festivalu Jeden svět.

Perfeed – nástroj pro okamžitou a průběžnou zpětnou vazbu

Perfeed je nástroj, se kterým realizujete zpětnou vazbu tady a teď. Zpětnou vazbu poskytnete a přijmete během okamžiku, můžete ji sledovat v čase a vyhodnocovat, a tak se Perfeed stává také velmi efektivním rozvojovým nástrojem. Chcete Perfeed vyzkoušet? Vyžádejte si na obchod@tcconline.cz demo verzi na 30 dní zdarma.

Perfeed představujeme také v krátkém videu.

Zdroj dat: Jeden svět, TCC online

Foto: Jeden svět

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.