Opět podporujeme Jeden svět. Perfeed zajistí zpětnou vazbu v rámci diváckého hlasování o filmech a debatách

07. 02. 2023

Také v letošním roce podporujeme Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět, který se koná od 22. března do 2. dubna po celém Česku. Jako už tradičně, s pomocí našeho nástroje Perfeed zajistíme technicky divácké hlasování o filmech a debatách v pražských kinech. V Praze projekce proběhnou v úvodu festivalu, tj. od 22. do 30. března 2023. A nás těší, že můžeme s pomocí Perfeedu podpořit 25. ročník festivalu, který se stal největší akcí svého druhu na světě.

Perfeed je nástroj, který se skvěle hodí pro okamžitou zpětnou vazbu. S jeho pomocí budou návštěvníci hodnotit filmy a debaty v rámci diváckého hlasování Je to jednoduché.

Jak hlasování v kinech probíhá?

  1. Zhlédnete film nebo se zúčastníte debaty.
  2. S pomocí čtečky QR kódů v mobilním telefonu načtete QR kód umístěný v příslušných kinech na plakátech, obrazovkách či plátnech.
  3. Označíte počet hvězdiček (čím více, tím lepší hodnocení).
  4. Odešlete svůj hlas.

Alternativně můžete využít rovněž tablety u východu z jednotlivých kin.

V rámci online projekcí bude možné hlasovat také přímo u jednotlivých filmů na webu.

V roce 2023 nese festival podtitul Cena bezpečí

„Všemi filmy letošního ročníku prostupuje téma nejistoty a hledání bezpečí. Ať už jde o pocity finančního zajištění, rodinného zázemí, anebo jistoty garantované státem, pro každého z nás tato spojení znamenají něco jiného. I cena, kterou jsme za bezpečí ochotni platit, je pro každého jiná. Sloganem Cena bezpečí bychom proto chtěli přimět publikum napříč ČR k zamyšlení a vzájemnému respektu k různorodým projevům strachu,“ uvádí ředitel festivalu Ondřej Kamenický. Zdroj: www.jedensvet.cz.

Těší nás, že můžeme podpořit tento jedinečný projekt.

Co všechno umí Perfeed, náš online nástroj pro jednoduché poskytování a přijímání zpětné vazby?

Perfeed je flexibilní online nástroj pro poskytování a přijímání okamžité zpětné vazby, kterou lze sledovat v čase a vyhodnocovat. Možnosti využití Perfeedu jsou široké. Je pomocníkem nejen v prostředí festivalů, eventů či konferencí, kde může dobře sloužit např. k hodnocení prezentací, spíkrů, celých eventů nebo třeba filmů, jako je tomu právě v rámci Jednoho světa, ale také pro poskytování a přijímání zpětné vazby ve firmách. Z výhod, které Perfeed přináší mohou profitovat jednotlivci i celé týmy. Podívejte se, co všechno umí náš Perfeed. Dopřejete si i Vy, zpětnou vazbu jednoduše, tady a teď. Sledujte ji a vyhodnocujte ji v čase.

Perfeed jako netradiční rozvojový nástroj

Perfeed je také velmi užitečný nástroj pro osobní rozvoj. Při minimálních nákladech můžete výrazně rozšířit dopad a efekty školení či tréninků. Již předem zjistíte, na co se potřebujete nejvíce zaměřit a po školení si průběžně ověřujete, jak jste se v konkrétních kompetencích posunuli.

Zaujal Vás Perfeed? Napište nám na info@tcconline.cz a vyzkoušejte ho na 30 dní zdarma!

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.