Angažovanost: měříme a měníme / Pozvánka na inspirativní snídani

14. 02. 2024

Zveme Vás na Inspirativní snídani, kterou pořádáme společně s partnerem BrandBakers Advisory na téma:

Angažovanost: měříme & měníme / Jak zapálit lidi pro firmu

Angažovanost sama o sobě vyjadřuje ochotu a vnitřní motivaci zaměstnanců podávat vysoký výkon a dosahovat výsledků i v nepřítomnosti nadřízeného a bez aktivní pobídky z jeho strany. Angažovanost je jedním z faktorů, který klíčovým způsobem ovlivňuje úspěch firmy. Společnosti, kteří mají angažované zaměstnance získávají dlouhodobě výraznou konkurenční výhodu.

Nejprve je důležité mít ta správná data a informace, a teprve potom můžete začít věci měnit. A pak se opět pustit do měření, abyste zjistili, jak se Vám angažovanost podařilo vylepšit. Společně s partnerem BrandBakers Advisory Vám na snídani ukážeme, jak dokážeme angažovanost změřit, na co si dát pozor a jak ji v praxi ve firmě měnit.

O tom, jak můžeme angažovanost měřit, bude mluvit Marta Fabiánová, Managing Director TCC online. Marta se zaměří zejména na měření angažovanosti, loajality a spokojenosti zaměstnanců a faktory, které je ovlivňují na vědomé i nevědomé úrovni.

Tomu, jak angažovanost měníme se bude věnovat Petr Hovorka, Koordinátor týmu BrandBakers Advisory. Petr ukáže, jak vizualizují strategie a propouštějí je dovnitř firem, jak pomáhají definovat firemní hodnoty a jak rozvíjejí manažery, aby mohli vytvářet pečující prostředí (např. přes zpětnou vazbu, vedení 1:1 rozhovorů, oceňování lidí apod.).

Zároveň přivítáme speciálního hosta, jehož firma angažovanost nejen měří, ale také mění. Nebudeme Vás dál napínat. Ať se máte na co těšit. Na naši snídani zavítá také Jiří Havel z Notina.

Kdy?  

21. 3. 2024, 9:00–11:00 hod.

Snídaňový raut bude otevřen již od 8:15 hod. Oficiální konec akce plánujeme na 11:00, ale můžete s námi ještě zůstat, povídat či networkovat.

Kde se setkáme? 

Animika Meeting Studio, Praha

Snídaně je pro účastníky zdarma. Kapacita je ale omezená, tak neváhejte a pokud chcete získat skvělý přehled a návod jak zapálit lidi ve firmě, dejte nám vědět, že s Vámi máme počítat.

V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte na sukova@tcconline.cz.

Těšíme se na Vás!

Tým TCC online a BrandBakers Advisory

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.